ФИЛМОВИ ЖАНРОВЕ
ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПАНЕЛ


Забравена парола?
Статистика:
+0  
Всички Филми: 585
+0  
Всички Коментари: 1
 +0  
Всички Потребители: 99718
Цветова легенда:
Администраотри: 1
Модератори: 1
VIP Група: 3
Потребители: 99712
Реклама
СПОДЕЛИ САЙТА НИ, АКО ГО ХАРЕСВАШ!
FILMPLUS.EU В [ FACEBOOK ]
ТОП 15 НАЙ – ВИСОКО ОЦЕНЕНИ ФИЛМИdle шаблоны

С филми онлайн ще чуете за първи път от устата на видни учени как твори реалности магията на мисълта, как вашата съдба твори. Ще видите в online филми за гледане как предразсъдъци и закостенелите догми пречат на съзнанието великолепието на живота да види. Ще узнаете, че в света всички хора в едно са свързани, че вашите мисли и действия по цялата земя отекват и ще осъзнаете, може би, своята роля и отговорност в това.

С филми онлайн ще узнаете „Великата тайна на водата” - The Great Secret of Water. Всяко от нейните свойства е уникално. Науката няма отговор досега, защо водата на планетата е eдинственото вещество, което може в три състояния да се намира – твърдо, течно и газообразно. Защо точно водата, от всички течности, има най-високо повърхностно налягане… Оnline филми за гледане ще ви покажат защо на Земята тя е най-мощният разтворител и по стволовете на дърветата по какъв начин тя се издига, десетки атмосфери налягане като преодолява. Проведени са в много страни по света експерименти, а резултатите от тях показали, че всяко въздействие се възприема от водата и запаметява, всичко запомня, което в околното пространство става. Филми онлайн ще покажат, че е достатъчно водата до някое вещество да се докосне, за да "разбере" в паметта си свойствата му. Структурата на водата, в сравнение с химическия състав, е много по-важна. Открито е със съвременни прибори, че 440 000 информационни панели се съдържат във всяка клетка от паметта, всеки от които за дадено взаимодействие отговаря със заобикалящата среда.

С online филми за гледане ще узнаете как през зимата на 1881 г. от Ливърпул за Сан-Франциско пътувал корабът Лара. На третия ден започнал пожар. Капитанът Нейл Кери бил сред напусналите кораба. Корабокрушенците били измъчвани от жажда, с всеки изминал час все по-жестока. Когато благополучно след 3 седмици достигнали брега, капитанът бил реалист, но написал как са се спасили: „Ние за прясна вода мечтаехме. Започнахме да си представяме, че около нас солената синя вода се превръща в сладка и зеленикава. Събрах кураж и с шепи загребах - оказа се сладка. Филми онлайн показват положителните и отрицателни емоции, въздействали на водата най-силно. В лабораторията на д-р Емото вода се изследва, на различни въздействия подложена.

В света на мегапродукциите, филми с камерата на татко, сякаш в гараж снимани се пръкват, с гардероб на баба от дрехите и от стария хамбар - декори. Въпреки това, те носят обаче на всеки вложен долар високи печалби. Подобен пример е от 1998 година “Числото Пи”. Бюджетът е 60 000 долара, като със 100 доларови вноски е набрана голяма част от него от приятели и роднини на режисьора. Това за www.myonvideo.com са униклани филми online. Той е сниман в Ню Йорк без разрешителни, вследствие на което винаги част от камерния му екип е стоял да предупреждава за идване на полицията. Храна готви майката на режисьора за цялата снимачна група. След завършването му, Artisan Entertainment за 1 милиона долара купуват филма.

Рекордьор и пряк конкурент по www.gledaifilmi. на “Проклятието Блеър”, е от 2007 година „Паранормална активност“, чиито бюджет на филма е само 11 000 долара, по думите на създателите му. Филмът донася 62 млн. долара приходи само първия уикенд. Сметнете за 1 вложен долар колко са печалбите в проценти, а до сега приходите от него са над 200 милиона долара вече от прожекции, филми online, ДВД-та, дискове и други! След като всички рекорди потроши, естествено и втора част имаше, която вече 3 милиона долара струваше и въпреки че също блестящо се представи, донася 41 500 000 долара само първия уикент. След успеха, Paramount решава 1 милион долара да отделя всяка година за създаване и развитие на микробюджетни филми, като размер не повече от 100 000 долара за филми online финансиране ще получават от 10 до 20 филмови проекта за www.movies-bg.eu.

И колкото и неприятна за някои да е темата - от филмите с висок % печалба са и порно-филмите. В САЩ те над 10-12 милиарда долара оборот имат. Най-вече като филми onlinе. В световен мащаб над 20 милиарда долара се предполага, че възлиза годишният им оборот и по www.online-filmi.eu vi-filmi.com.

Някои филми нямаше да излязат най-вероятно от хола на създателите си, или от студията, права за разпространението откупила, ако на тяхното създаване и разпространение по www.filmi24.com времето не бе улучено. Нещо от особена важност, защото от различни неща се интересуват хората в различни периоди на времето, в което живеят, или за филми online в икономическите закономерности.

Napred.BG

Copyright © 2012 FILMPLUS.EU
Внимание: Нито един от предоставените Филми, не се хоства на този сървър.
FILMPLUS предоставя единствено линк за гледане на онлайн филми, качени от потребителите на сайта.
Администраторите на този сайт (http://FILMPLUS.EU) не носят отговорност за съдържанието на публикуваните материали, или за каквито и да било други действия, извършвани от потреб.
В FILMPLUS може да гледате сериали и филми онлайн , като непрекъснато се добавят нови линкове за гледане на филми онлайн.